Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Ny freestyle ski-træning i København

ski

Ny freestyle ski-træning i København

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi, som danske skiløbere, har en stor klods om foden i forhold til vores svenske og norske naboer, og vores ulempe bliver blot større, når man ser på vores konkurrenter i Alperne. Men her i Danmark er vi kendt for vores mange sportstalenter, freestyle ski er ingen undtagelse. Det blev især tydeligt til dette års DM hvor, jeg tror, ingen havde forventet så mange med så højt et niveau.

Men talent er ikke nok i sig selv… Mit navn er Christian Duffau–Rasmussen, 20 år og tidligere Team Danmark gymnast. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var 10, jeg har lært, at talentet aldrig er nok. Talentet kan bære en på miniput niveau, men jo højere niveau desto mere betyder træningstimerne, og jo mindre betyder talentet. Det er derfor, jeg synes, at det er uhyre vigtigt at få så meget ud af den tid, man ikke står på skiene. Jeg mener oven i købet, at den bedste træning for en freestyle skiløber ikke altid er i snowparken, men sagtens kan være i en trampolin.

Jeg mener, jeg, med min baggrund og kontakter i gymnastik, har en kanon platform til at starte et samarbejde for at forbedre danske freestyle skiløberes træningsvilkår.

Det første skridt jeg har taget er at starte et New school ski hold i min gamle klub Hermes på Frederiksberg, hvor jeg er ansvarlig. I mine tanker bliver det et ”jam” hold, hvor man hver især kommer og øver de tricks man har lyst til, i både trampolin og i skumgrav. Jeg vil så stå for noget skadeforebyggende træning i form af let styrketræning og smidighedstræning. Smidighedstræningen har også den funktion at forbedre ens grabs. Holdet starter lørdag den 3.september kl.17. Kontakt mig for at høre mere

duffe_c@jubii.dk eller mobil 29 24 90 89.

Håber vi ses,

Christian

Read more

windsurf

Euro Cup Orias, Portugal

Efter en uge sammen med det Canadiske landshold I Montreal gik turen til årets sidste Euro Cup stævne som blev afholdt I Orias, Portugal

Læs mere
snowboard

Interview med Christoffer og Esben fra Freestylecamp.dk

Riders.dk har taget en snak med Christoffer Hove og Esben Lunde, hovederne bag snowboarddelen af Freestylecamp.dk

Læs mere