Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Optakt til Young Guns i Klitmølller

windsurf

Optakt til Young Guns i Klitmølller

Hej derude,

Nu synes jeg det var på tide at lave en lille film af årets forløb. Det første fremskridt jeg gjorde i år var at lave høje hop. Det krævede lidt mod til at starte med, men efterhånden kan det jo næsten ikke blive vildt nok. Jeg har stadigvæk ikke fået helt styr på at kontrollere de høje hop endnu, så jeg flækkede et bræt (dog kun et børnebræt) og røg rundt i et Push loop.

Ang. Waveriding er jeg ikke så stolt over mine bottom turns, da jeg ikke har lært at få vægten frem på forreste ben endnu. Dog er jeg begyndt at lave rimelig gode Cutbacks, men det kan ikke bruges til så meget uden et godt bottom turn.

Det bedste der er sket i år, må være mit frontloop. Jeg sejlede DM i Klitmøller, hvor jeg pludseligt fik modet til at gøre det. Jeg stod den i andet forsøg, hvor jeg blev overrasket over at det slet ikke er så vildt, som man forventer. Jeg på ”freestyletur” i Krik, hvor jeg lavede nogle Grubbyer, hvilket var fantastisk. Jeg arbejder på at kunne lave et til DM i efterårsferien, hvor vi bliver over 25 Young Guns.

Vi ses deroppe,
Sebastian

>> Klik her og læs hvordan du kommer med til Young Gun Classic <<

Read more

business

Operation Loco

Quiksilver og Loco Bar slår dørene op for dette nye samlingspunkt i hjertet af Århus den 5. oktober kl. 21.00. Aftenen fremføres i bedste Quiksilver ånd med eksotiske drinks, surf-atmosfære og sprø...

Læs mere
surf

Norwegian Tides - Surfing i Norge!

Hans Kristian Waarum producerede sidste år den første norske windsurfilm. I år er han ved at redigere en surf film færdig... Det er pure eyecandy...

Læs mere