Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Postkort fra Syd Afrika

kitesurf

Postkort fra Syd Afrika

Kære alle,

Hermed en lille hilsen fra Syd Afrika. Her er varmt og dejligt. Jeg vågner tidligt om morgenen og sætter mig ud på vores altan med en kop kaffe og læser i den bog kærsten har udstyret mig med – den nye Dan Brown som er lige så god som de andre. Vi har nu været i Cape Town i fire dage og fået sejlet de tre på forskellige spots. Vores første dag på vandet var med små kites hvor vi måtte dele stranden med Aaron Hadlow som er verdensmester i freestyle og Bad Ass!! Vi nyder livet hernede og udsigten, for i morgen ser super god ud med masser af vind og støre bølger. Jeg har vedhæftet et par billeder herfra som måske kan varme lidt i regnen hjemme.

Første dag på vandet så jeg en lille haj på lidt under en halv meter, men der var ingen tvivl om at det var en haj. Egentligt havde jeg regnet med at blive mere bange, men har det cool nok med at vide at der er store fisk i vandet og sådanne en lille en som den jeg så gør mig intet. Hvis jeg bliver ædt, er det vel karma med al det sushi jeg har spist.

Om aftenen har vi gang i grillen eller spiser ude og ser slide-show med dagens billeder. Jeg glæder mig rigtigt meget til lige at blive fortrolig med forholdene, så jeg kan træne igennem.

Det er helt andre forhold at sejle freestyle i end, jeg er vant til, men der er massere af dygtige sejlere og de lokale er super flinke. Hele stemningen er meget afslappet hernede hvilket er meget rart. Det er fantastisk dejligt at komme tilbage til Syd A – det er virkeligt et sted som er kommet under huden på mig. Vi ønsker jer alle at opleve det og prøver at dele lidt med jer.

De bedste hilsner

Mads

Read more

sheriders

HOTBOYS? - Vinderen af første afstemning og link til HotBoysII

Vinderen af afstemningen om de lækreste fyre til Frostpremieren er nu fundet. Se ham her... Og stem straks på en af de nye HotBoys

Læs mere
windsurf

De nye RS:Racing sejl fra NeilPryde

Så har NeilPryde lanceret deres sprit nye Racing Sejl. Surf du mod regnbuen og se om det er guld

Læs mere