Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Rasmus DJ deltager i EuropeanOpen

ski

Rasmus DJ deltager i EuropeanOpen

Rasmus Dalberg Jørgensen Med til european open i Laax

Rasmus DJ har virkelig haft en god sæson, men den stopper ikke her. Han har lige fået svar på at han skal være med i en af de største konkurrencer i europa. Vi har fået en kort reaktion fra ham:

Rasmus Dalberg Jørgensen;
"Orage European Open i Laax, er nok den største internationale konkurrence jeg er stillet op i og det betyder rigtig meget at jeg gør det godt. Rent placeringsmæssigt har jeg ikke de store forventinger, må bare se hvordan det går på dagen, men jeg vil gerne lande løb som jeg kan være tilfreds med selv. Jeg skal gerne lave noget en del vildere end til DM og det er jeg også sikker på kan lade sig gøre, med større obstackles og måske lidt mindre reelt konkurrence-press.
Ligegyldig hvad der sker, er det i hvert fald et skridt for mig, i den retning jeg gerne vil gå med mit skiløb.. så det handler også bare om at komme i gang med konkurrencer på dette her niveau, selvom jeg først håber på rigtig gode resultater om et par år.

Jeg får Nikolaj Jungersen med derned som støtte og RAD kameramand, jeg er sikker på det bliver rigtig fedt og håber at vi får bikset lidt sammen så i kan følge eventen ugen igennem."

Read more

business

LINE skis Demo

Næste års gear er alt for svedigt så hvis ikke du selv var i Østrig og fik mulighed for at prøve det nye gear, er der igen mulighed på Surf og Ski Preview tour til Sölden i bede dagene!

Læs mere
surf

Cape Town, South Africa

Casper Steinfath, Peter van der Merwe og Robert Sand giver den i øjeblikket fuld hane i SA - Vi har modtaget en update dernede fra!

Læs mere