Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Sæsonoptakt 2013 - Kurosh Kiani

DBO

Sæsonoptakt 2013 - Kurosh Kiani

Mikkel Asmussen fra Skishop har spurgt nogle af DK’s bedste windsurfere hvordan sidste sæson gik og hvad de har på programmet for den kommende sæson. Få en lille update fra blandet andet Sebastian Kornum, Kurosh Kiani, Kasper Juul Larsen, Anders Boje m.fl. henover de næste uger.

Kurosh Kiani DEN-13

Hvordan endte din sæson sidste år ?

Sidste sæson havde mange forskellige op og nedture, men overalt så havde jeg større højdepunkter hvilket jeg er super glad for. Jeg forbedrede mig i toppen, og havde gode resultater hen over sæsonen. Derudover vandt jeg DM i slalom hvilket jeg er super glad for.

Tilfreds med det resultat ?

Jeg er tilfreds med resultatet ja, for jeg ved jeg gav den gas, og sålænge den får gas, så ved man at man har givet den sit max. Det er værre når man ikke har givet den nok.

Hvad har du brugt vinteren på ?

Vinteren er blevet brugt på Hawaii, samt i Tarifa, spanien. Det er blevet brugt en del timer på vandet, så jeg føler mig rimelig ovenpå sejlads mæssigt til sæsonen.

Har du fået nyt udstyr / Sponsor ?

Mine board og sejl sponsorer forbliver de samme: Simmer og Fanatic. Derudover er Maui Ultra Fins kommet ombord for 2012 sæsonen hvilket allerede er et succesfuldt samarbejde. Nye spændende finner er på vej som vi ser frem til at introducere for verden.

Har der været noget, som du har følt der var behov for at træne ekstra meget på?

Der har været en del. Det lyder nok lidt teknisk, men jeg har koncentreret mig en del om at være i stand til at kunne performe lidt mere stabilt heneove en hel konkurrence. Det er noget som er super svært, og det kan være svært at identificere de ting man kan forbedre, men i bund og grund føler jeg mig ret sikker i min teknik, så mit fokus har været meget på at lære mit udstyr bedre at kende så jeg bedre kan dømme hvilke boards/sejl jeg skal bruge i hvilke forhold. Derudover har jeg kigget lidt på taktikken, og jeg håber at kombinationen kommer til at hjælpe mig med at hæve bundniveauet for denne sæson.

Hvem er din / dine største konkurrenter?

Puhha der er mange. På verdensplan, så sejlet ALLE i worldcuppen rigtig stærkt, så de er alle potentielle konkurrenter. I Danmark har vi et af verdens stærkeste felter, så det er altid en kæmpe udfordring at komme hjem og konkurrere mod alle kanonerne.

Hvilke stævner planlægger på at deltage i, i år?

I år bliver det alle PWA slalom world cup samt udvalgte stævner i Danmark og verden over.

—————————–

Læs også
http://riders.dk/windsurf/2013/05/03/saesonoptakt-2013-sebastian-kornum/

http://riders.dk/windsurf/2013/05/04/saesonoptakt-2013-kasper-juul-larsen/

http://riders.dk/windsurf/2013/05/05/saesonoptakt-2013-danni-jakobsen/

http://riders.dk/windsurf/2013/05/07/saesonoptakt-2013-brian-rogild/

http://riders.dk/windsurf/2013/05/09/saesonoptakt-2013-christian-justesen/

Read more

Christian Justesen

Sæsonoptakt 2013 - Christian Justesen

Mikkel Asmussen fra Skishop har spurgt nogle af DK’s bedste windsurfere hvordan sidste sæson gik og hvad de har på programmet for den kommende sæson. Få en lille update fra blandet andet Sebastian ...

Læs mere
business

Hvem ejer SUP i Danmark

En pudsig situation er opstået omkring SUP i Danmark hvor Dansk Sejlunion og Dansk Kano- og kajak forbund har taget initiativ til at organisere de danske SUP’ere. Problemet er bare at de allerede e...

Læs mere