Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Slut i Polen

windsurf

Slut i Polen

" VI fik desværre ikke sejlet på den sidste dag og jeg slutte lidt skuffet som nr. 3." Jeg lagde fint ud og førte mange sejladser, men i 6-8 knob blev jeg passeret på læns af Steve og der røg 2 førstepladser på det. På kryds er jeg flyvende og går klart bedst af os alle… Jeg havde en flot serie på 3-3-3-1-2-3 og var klart den mest stabile sejler og kunne derfor også tåle at få en DNF og DSQ på sidste dagen, som desværre betød at jeg droppede fra nr. 2 til 3.

Grunden til at jeg fik en DSQ var at jeg havde en kollision med en anden sejler og selvom jeg lavede min 360 straf vending var skaden på hans bræt i en str. orden så jeg blev disket på regel 42.1 og min DNF fik jeg fordi jeg valgte den forkerte side af banen, vinden slukkede simpelthen for 12 sejlere som stod og så de andre sejle hele 1 omgang får vi kom i gang. Juryen ville have afblæst den, men de har ikke ordet og trods protest mod race komiteen førte det ikke til noget…

Aften sluttede af med en kæmpe fest på Polsk maner og vi havde en super aften…

Resultaterne er som flg.

1. Steve Allen, 11 point

2. Gonzarlo Costa Howell, 13 point

3. Jesper Vesterstrøm, 15 point

11. Kasper Juul, lidt flere point

Read more

windsurf

Wave/freestyle d. 14.-15. juni

DBO (Dansk Brætsejler Organisation) inviterer pressen til WINDSURFSTÆVNE i disciplinerne WAVE PERFORMANCE og FREESTYLE d. 14.-15. juni i det europæiske Hawaii - Klitmøller.

Læs mere
windsurf

Kauli Seadi på JP TWINSER

Se de nyeste billeder af JP's nye Twinser, som er Kauli Seadis nyeste skud på stammen..

Læs mere