Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Snowboard DM 2012

snowboard dm

Snowboard DM 2012

Så er de sidste detaljer på plads ang Snowboard DM 2012 – tjek det hele ud på www.snowboard.dk

Vi fangede sidste års champion Simon Houlind, der vandt guld i Big Air, boardercross og slopestyle i Vierli sidste år.

Hvordan ser din sæson ud?
Jeg har været rundt til et par konkurrencer i december, og regner med at der kommer flere i løbet af sæsonen. Ud over Burn Energy som jeg har kørt for i et år, så er jeg super stoked over at være på Bataleons europæiske team, som jeg regner med, at jeg skal køre med i løbet af sæsonen. Lige nu har kun planlagt et Burn railjam til “Air and Style” i Insbruck i starten af februar og DM i uge 10. Ydermere satser jeg på at komme på gaden og shredde så meget som muligt! Er netop kommet hjem fra en uge i Kläppen/Sälen, hvor jeg var ude på et par urbane spots for at filme.

Dine forventninger til dm?
Jeg satser som altid på det bedst mulige resultat! Jeg vil gerne forsvare min sejer fra sidste år, hvis det kan lade sig gøre. Ellers så skal jeg bare have en fed uge og hygge mig med de andre – det er jo det vigtigste!

Du kan læse mere om Simon på www.simonhoulind.com

Forsidefoto//Tobias Kraghs

Read more

kalender

Eventkalender 2011/12

Vi giver dig et overblik over den kommende sæson 2011/2012. Uge 3 Ungdoms Olympiske Lege, Innsbruck, Østrig, 13-22. januar 2012 http://www.innsbruck2012.com/ Uge 7 Frostgun invitational, Val Th...

Læs mere
Christoffer Hartkopp

En sjællandsk surfer i særklasse

af Jacob Gaston, Riders.dk Riders. dk har fået en snak med surfer Christoffer Hartkopp. Hvordan kan en dreng fra sjælland blive en god surfer? Jeg blev 20 i år. Jeg er opvokset på Sjællands N...

Læs mere