Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Tirsdag med varme og vind

windsurf

Tirsdag med varme og vind

Havde fri kl. 13 fra gymnasiet – tasken og benene på nakken og så fuld fart hjem. Peugoet´en blev pakket på et par nano-sekunder, men jeg manglede stadig en driver. Som junior er det jo lækker at have privat driver og efter lidt hundeøjne, kørte min mor mig til Roskilde fjord også kendt som Veddelev. Angelo og en anden dude var ude. Riggede først 5.8, men det var for meget så det blev NR 5.4 og min RRD.

Lå og øvede duckjibes, willyskibbers og heli tacks. Her er så noget billede lir.

Jeg stoppede efter halvanden time, da mit board ikke kune klare mosten og trængte til noget ding stick. Var SUPER stoked efter denne session!

Rip it!

Read more

windsurf

Goya til Danmark

Waverider kongen med det fedste glid af alle på en bølge, kommer måske til Danmark og holder seminar og giver et shop. Det er ikke 100% sikkert endnu, men hvis han kommer bliver det sikkert Grundlo...

Læs mere
ski

Pukkel

For første gang lå årets bane til DM i pukkel ikke på Le Cascade, men var rykket op på den mindre stejle Plein Sud

Læs mere