Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Weekendens Surfervejr - Uge 19

windsurf

Weekendens Surfervejr - Uge 19

Nordjylland

Lars Petersen D-99

Hvilke dage ser muligvis gode ud til hvilke spots?
Det ser lidt sløjt ud den vilde windsurfing action i denne weekend, men med lidt held byder Krik på freestyle. Og så er det jo altid værd at holde øje med om der skulle komme lidt dønninger ind til padle surf..

Og hvilket udstyr tager du med i Transpeden?
Neil Pryde Expression 5,7-6,5 og JP Freestyle 100 og 6’3 fish padle board

Mads Bjørnå D-20

Hvilke dage ser muligvis gode ud til hvilke spots?
Det kunne godt blive til en gang Freestyle eler wave fredag aften i hanstholm forhåbenlig med en newwave 80 og en Vision 5,3 m2 og så måske noget freestyle søndag i krik eller klitmøller.

Og hvilket udstyr tager du med i Transpeden?
Alt det der kan være..

Danni Jakobsen D-64

Hvilke dage ser muligvis gode ud til hvilke spots?
Uanset hvad for noget vejr de har lovet så sejler jeg formula i Skive, og det bliver formentlig sammen med nogle af de andre Skive gutter og Young guns!
Søndag tager jeg til Struer for at sejle Venø rundt til Neilpryde Ø-GP, hvor jeg ved der kommer en masse fra Skive, unge såvel som voksende, og Oure efterskole bliver repræsenteret med nogle juniorer, så det bliver helt kanon!
Venø er i øvrigt stedet hvor jeg første gang sejlede rundt om en ø, så jeg glæder mig til at få turen igen. Jeg vil opfordre så mange som overhovedet muligt at komme til stævnet, og få sig en på opleveren – både surfmæssig, men også naturen i sig selv.

Og hvilket udstyr tager du med i Transpeden?
Jeg tager nok hele baduljen med til Venø for en sikkerheds skyld, men det bliver nok min Starboard 160l formula og mine Neilpryde V8 9.0m2 og 9.8m2 der bliver taget i brug. Ellers har jeg min Supercross 106l og RS:SLALOM 7.2 med, hvis der skal leges.

Sjælland

Alex Nøkkentved D-118

Hvilke dage ser muligvis gode ud til hvilke spots?
Hmmmm… lørdag i veddelev! Det er helt sikkert i veddelev der sker noget i denne her weekend! Man skal holde øje med den vindmåler i gillelej da den står i læ og man er sikker på at den viser forkert. Bruger man tilgengæld vindmåleren i Gniben, Sletterhage (på Djursland) og Anholt viser helt sikkert orkan ved DOCKEN om aften! Der går den amok ved årets HawaiiPartyJ Søndag… ja det kommer an på hvor man vågner op!

Og hvilket udstyr tager du med i Transpeden?
Jeg har tænkt mig at smide alt fra 3.5 til 6.3 sejl, min 68 bølge bræt plus min 104’er freestyler ind i spaden fordi efter den brandert jeg får hos sludderens privat fest er jeg ikke helt sikker på hvad jeg har lyst til… Seeya

Vincent Bakker D-772

Hvilke dage ser muligvis gode ud til hvilke spots?
Søndag ser fint ud til en god omgang freestyle, så hvorfor ikke i Veddelev ved King of the Fjord?? Hvis man ikke gider at deltage kan man jo bare sejle ved siden af og nyde den gode stemning 🙂 Ellers er Hullet ved Valby Park en god spot, men der er jo flere spots der funker i frisk sydvestlig vind.
På tirsdag kan wavegrejet komme på vandet igen tror jeg. Vi har lige haft 2 gode aftener (tirsdag og onsdag) i træk på nordkysten så hvorfor ikke fortsætte med det? Nu bruger jeg helst ikke DMI til udsigter. Det har vi jo set idag (torsdag) igen. De lovede kuling, men man får 3m/s. Heldigvis var jeg blevet hjem. Derfor heller bruge denne link:
(10m wind mitteleur)
Senere på ugen drejer vinden formentlig over i den nordøstlige retning og mon ikke at Østersøen kommer til at funke. Lad os håbe, det er stadig langt tid til.

Og hvilket udstyr tager du med i Transpeden?
Søndag en 5,3 eller 5,7/6,3 freestyle med freestyle board (100L) Tirsdag må jeg forhåbentlig lufte mine RRD Cult’s igen (77 eller 84) med 4.7 Simmer Icon. Tager 5.3er selvfølgelig også med, og for at være sikker smider jeg bare også de små kluder i bilen. Man ved jo aldrig hvad der sker!

Sjælland

Henrik Tang D-120

Den ser lidt lusket ud til wave. Mentalt er der tanket op fra en god wavesession i Gilleleje onsdag. Men mon ikke der bliver sejlet i Veddelev på lørdag til den famøse Viking of the Fjord? Lørdag aften er der jo den store begivenhed Hawaiiparty, så der glider jo nok en enkelt pilsner ned i løbet af aftenen. Hvis udsigten holder, kunne der være god basis for en freestyle session søndag eftermiddag i min baghave. Jeg er godt tilfreds med, at jeg har gravet et par laguner på Amager Strand selvom det tog mig godt en vinter, så hen ad eftermiddagen, lusker jeg nok derned og laver en enkelt bomning og vander mine åkander….

Gearet ligger altid i Transpeden, og jeg tror den kommer til at hedde 5,3 eller 6,0 Storm fra Tushingham både lørdag og søndag med en gammel lusket freestyleslæde fra mr. Anders Borg, Magic Wave…..

Vi ses på lørdag i Veddelev til Viking of the Fjord!

Read more

surf

PLASMA’s Sydafrikanske Surfer

Peter van der Merwe fra Sydafrika er på PLASMA Teamet. Riders.dk fik en snak med ham i sidste uge, hvor han besøgte Robert Sand i Klitmøller og deltog i Surfersjournal Spring Battle

Læs mere
snowboard

Bio: Nicolas Mueller

Mueller vandt det afsluttende event, Snickers Classic & Popcorn Wallride, på TTR-touren! Riders.dk har samlet lidt baggrundsinfo om stjernen!

Læs mere