Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Xenia Kessler - Næste stop: PWA Lanzarote

Kessler

Xenia Kessler - Næste stop: PWA Lanzarote

Jeg har været hjemme godt 2 måneder nu, og nu ligger grejet allerede polstret og pakket i boardbaggen igen. Første stop hedder Costa Teguise, Lanzarote, hvor jeg sidste år havde min PWA debut. Derefter skulle turen have gået til Fuerteventura til andet PWA stop, hvilket jeg havde set meget frem til, desværre er dette event aflyst for kvinderne, ”due to economic crisis” i Spanien. Det er enormt ærgerligt, for jeg havde glædet mig til dette event og også det at have 2 chancer i år til at gøre det bedre. MEN, i det mindste har vi stadig ét event, Lanzarote, og der vil jeg gøre mit bedste!

Herhjemme har den selvfølgelig stået på arbejde (har haft op mod 4 jobs på én gang), så der har været gang i den på den front. Ellers er det blevet til et par klitmøllerture og selvfølgelig wasser heromkring Århus når vinden har blæst. Jeg har været rigtig heldig at få et par nye sponsorer i dette år, og kan derfor sejle på et nyt JP freestyle board på lanzarote – faktisk det første nye freestyle board jeg nogensinde har haft, så det er jeg vildt glad for. Så er chocofinnerne tunet ind på 16cm, et par nye mini loco freestyle sejl venter på Lanzarote (4.0 og 4.4), de hidsigt grønne reptile master er klar, og en fin lille roxy shorty til de kølige morgen heats er også blevet hevet i boardbaggen. Joe, jeg er vist klar 🙂

1 IMG_0910

Optakt – herrerne på Lanzarote

Jeg er også meget spændt på, at se drengene sejle i år – det er et år, hvor der meget nemt kan ske noget rokade i rækkerne. Taty virker til at være on-fire, ud fra hans sidste to konkurrencer (Podersdorf og Sylt) at bedømme. Men jeg har også sejlet en del med Steven van Broeckhoven på Bonaire, og HAN er altså kun endnu mere giftig end sidste år, hvor han allerede var frygtet på stranden. Så er der Gollito, som sejler enormt godt og ”bredt”. Han er både powerfuld og teknisk, og powerfuld er især, hvad dommerne på Lanzarote kan lide. Så det bliver spændene. Kiri er bestemt heller ikke faldet af på den, og skyder stadig vilde tekniske combos, mens hollandske Davy, der netop har vundet EFPT Sardinien, også kunne trække lidt opmærksomhed, hvis forholdene er til hans side. Sidst men ikke mindst er der Tonky som også oftest giver et show når han render på vandet. Om nogen er han powerfuld, og tricksne sidder der. Så det bliver virkelig spændene at følge herrernes rækker også. Og ud over disse er der en laaang liste af potentielle topplaceringer. En bemærkelsesværdig deltager på listen er Philip Köster, som indtilvidere har slået mest igennem på wavesiden… Hvad han finder på i Lanzarote bliver også ret spændene synes jeg.

P1020664

På pigernes deltager liste er der en del velkendte ansigter, men også nogle nye – spændende. Én af dem er Arrianne, min veninde fra Holland. Det er fedt hun skal med, og vi bor og rejser sammen dernede. Det er meget rart at have en rejsebuddy til sådan nogle stævner synes jeg. Selvom jeg helt klart kommer til at savne den gode danske opbakning som Julie og Stephanie leverede sidste år 🙂

Nå, ikke mere spekulation om fremtiden, nu er der et fly der skal fanges, og en masse oplevelser der skal opleves 🙂 Jeg opdaterer fra worldcuppen! Jeg er spændt, og får helt klart konkurrence til stregen, jeg glæder mig!

Rigtig god sommer til jer alle surfere, jeg håber der kommer vind i Danmark.

1 x IMG_0859

Aloha fra Xenia D-211

Tak til mine sponsorer:

Roxy, JP Australia, MauiSails, Reptile-masts, Gaz Station, Sorobon Beach Resort, Choco Fins, SkullCandy, Surfline.

Read more

interview

Interview med Nick Jacobsen

Vi har taget en snak med en af Danmarks bedste kitesurfere Nick Jacobsen. Nick har gennem de sidste år levet surfer livet fuldt ud, og vi har her på Riders.dk tænkt os at følge lidt med i hvad han...

Læs mere
windsurf

Young Gun Surfcup i Vejle

Lørdag den 19/6 afholdte Surfklubben Neptun Vejle Youn Gun Surfcup, med et deltager antal langt over alle forventninger. Masser af glade Young Guns var mødt op for at deltage i stævnet, og som ek...

Læs mere