Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Youngguns til NM

windsurf

Youngguns til NM

Sidste nyt fra NM i Sverige..

Så er jeg ankommet til Båstad i Sverige. Der har været rigtig godt vejr i dag, med solskin og masser af vind – og heldigvis ingen regn. Indtil videre er det kun Søren Buhl og jeg der er ankommet til Sverige, og vi tog ud i dag for at sejle formula med vores 9.8 RS:RACING, hvor der på forhånd var lovet mellem 8-11 m/s. Over middag kom vi af sted ud på vandet, og der var rigtig god vind. Jeg var powered godt op, men det svære var, at der er søgang heroppe, så det var svært at holde boardet nede. Det ville meget gerne flyve, og hver gang man tabte sejlet – bad luck for you dear.

Når det er sagt er stedet dejligt, der er en rigtig flot havn og stedet ser fint ud. Lige nu ligger vi nede ved havnen, hvor stævnet kommer til at foregå fra. Det er i hvert fald den besked vi har fået, af de få personer der ved noget om stævnet. Der er ikke kommet nogle skilte op med windsurfing endnu, men det kommer der formentlig i morgen. Ang. Campingmuligheder er der ikke alt for gode forhold. Det er en alm. Parkeringsplads, med meget lidt græs på – så de der kommer først får græs i stedet for mudder og vand at rigge til på ?

Det var alt for denne gang, I kan tjekke min hjemmeside hvor der bliver opdateret i dagbogen hver dag for stævnet + de billeder jeg får taget heroppe. Jeg glæder mig til at se folk når de kommer herop, så der er lidt flere at snakke med.

PS. jeg holder i et vejkryds lige nu, med min computer på styret af min cykel – nu har jeg endelig fundet internet, efter at have cyklet det meste af byen rundt. 🙂

Read more

ski

Frisky i Østrig

Denne gang inviterer Østrigerne, i samarbejde med AFSA og [’friski], indenfor på en lidt anderledes kulturel skioplevelse. Vi byder velkommen til en lille hyggelig artikel inkl. video!

Læs mere
sheriders

Windsurf og Surf - meld dig til PLASMA Girl Camp nu!

Det er ved at være sidste frist for tilmelding til PLASMA Girl camp d. 18.-19. august. Tag med - og bliv bedre til at windsurfe eller surfe.

Læs mere