SKISNOWBOARDDM i Freestyleski & Snowboard 2017 er i fuld gang!

Jens Peter Frederiksen5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/04/IMG_3175-1024x683.jpg

DM i Freestyleski & Snowboard foregår i denne uge i Geilo, Norge. Vi har fået følgende tekst og billeder sendt af Christoffer Hove der er mangeårig arrangør af DM.

 

Tekst: Christoffer Hove
Billeder: Thorsten Iversen

 

Deltagerne til årets DM i freestyleskii og snowboard ankom til Geilo i søndags, og i går mandag summede både Tiril Parken og Kikut Parken af liv og glade dage med alle de danske deltagere.

 

Et af årets nye tiltag er samarbejdet med Freestyle Kraftcentret under Danmarks Skiforbund, som har stået for at arrangere DM-camp med daglig undervisning i parken, hvor instruktørerne er ingen ringere end vores regerende Danmarksmester i freeski slopestyle, Thomas Trads, og X games dommeren, Sam Hubert. Dette er vist et populært tiltag og vi har i år flere juniorer med til DM end nogensinde tidligere – det bliver spændende at følge disse unge drenge og piger og se om vores næste store freeski- eller snowboardstjerne er med blandt årets DM-junioerer. Stemningen har været fantastisk, og deltagerne er fyldt med energi og glæder sig ugens events.

 

 

Hjemme i crew-hytten er bannere, beachflags, bibs og præmier m.m. gjort klar så vores produktionsteam kan fodre alle jer derhjemme med lækre billeder og video’er resten af ugen.

 

Årets program byder på 3 officielle DM-konkurrencer i bigair, slopestyle og halfpipe – ja, du læste rigtig! Halfpipe gør nemlig come-back til DM Ski&Snowboard og vi glæder os helt vildt til torsdag, når vi skal shredde transitioner hele dagen. Men dette er ikke alt… Allerede i dag kører vi i gang med hele to sessions – i løbet af formiddagen samles alle vores piger til en girls-only session, og i eftermiddag står den på sol, slush sne, sprøde toner og lækre hot dogs når vi afholder Appertiff Pool Party i Kikut Parken – vi vil ikke røbe for meget om hvad der kommer til at ske ved denne session, men stay tuned for vores næste  update, som kommer til at indeholde både billeder og edit fradagens sessions.

 

Find det fulde program og læs mere om DM Ski&Snowboard på www.dmskisnowboard.dk

 

Jens Peter Frederiksen

Har været en on-and-off del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten hvor freeride fylder mest. Dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Jens Peter har en kandidat fra CBS og arbejder til daglig med marketing. E: jens@riders.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.