/Fra top til bund på Københavns nye skibakke

Fra top til bund på Københavns nye skibakke

Af Alexander Vissing

Med cirka et halvt år til åbning, er slutspurten for Københavns nye skibakke sat i gang. Vi tog forbi CopenHill for at gøre status, og for at få fornemmelsen af ski under fødderne fra top til bund.

Sidste sommer kunne vi afsløre at det italienske Neveplast var blevet valgt som underlag til nye Københavns skibakke. Sidenhen er den første sending af det 9.500 kvadratmeter grønne kunstmateriale ankommet til forbrændingsanlægget, og inden længe starter monteringen, så CopenHill kan blive klar til at byde skiløbere velkommen i 85 meters højde til efteråret.

I forrige uge aflagde vi derfor anlægget et besøg for at gøre status på projektet. I samme anledning gik vi en tur ned at den kommende pist for at få fornemmelsen af ski under fødderne – se billeder nederst i artiklen.

 

Oversigt over CopenHill

 

Flere milepæle er nået

Siden sidst vi gjorde status på CopenHill er atter flere milepæle blevet nået. Der er blevet indkøbt tallerkenlift fra franske LST/MND group, som blandt andet også sælger lifte til Skistar, og derudover er konstruktionen af skicenteret på pladsen foran anlægget også påbegyndt.

 

Sådan kommer Copenhills lift til at se ud.

Konstruktionen af skicenteret er i fuld gang.

 

En mental skitur ned af bakken

Men selvom at Neveplast underlaget endnu ikke er lagt, kan man stadig få en fin fornemmelse af størrelsen på den kommende skibakke. Her til sidst kan I derfor se en bunke billeder fra top til bund af CopenHill.

Hold løbende øje her på Riders.dk hvor vi hen imod åbning bringer status på Københavns nye skianlæg.

 

Læs vores tidligere artikel om valg af underlag her: Sådan bliver underlaget på Københavns nye skibakke

Følg CopenHill her: facebook.com/copenhillurbanmountain

 

Alle billeder tilhører: Alexander Vissing / Riders.dk