SKI & SNOWBOARDKøbenhavns første skilift er monteret

Alexander Vissing4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/07/CopenHill_alexander-vissing_12-1024x683.jpg

Atter en milepæl er nået på Københavns kommende skibakke hvor skiliften blev monteret i forrige uge. Se her et par friske billeder fra byggeriet på CopenHill.

Med en bekræftet åbning i slutningen af efteråret er der ikke langt imellem milepælene for tiden på Københavns kommende skibakke. I forrige uge blev en ekstra interessant milepæl så nået, da den øverste bakkes skilift blev monteret på den i alt 85 meter høje Amager Bakke, eller CopenHill som skiområdet formelt kommer til at hedde.

 

­185 meter lang og 43 højdemeter

Liften er en klassisk tallerkenlift fra franske LST/MND group, som blandt andet også sælger lifte til Skistar områderne. Med sine 185 meter i længden fordelt over 43 højdemeter overgår den dog ikke Hedeland Skicenters lift som Danmarks længste på 285 meters længde over 45 højdemeter. Dog kan CopenHill prale af at have Danmarks længste skibakke samt flest højde meter i alt med 500 meter pist over 78 højdemeter, og som beskrevet i tidligere artikler, vil de nederste sektioner blive serviceret af to magic carpet lifte.

 

Illustration: SLA arkitekter

 

Snart er det skiunderlagets tur

Med tallerkenliften fastankret på bakken kan vi se frem mod en af de næste store milepæle, nemlig monteringen af skiunderlaget fra Neveplast. Hold øje her på riders.dk for de seneste byggeupdates samt følg CopenHill på Facebook og Instagram. Her til sidst kan du se en samling nye billeder ude fra Amager Bakke.

I slutningen af juni kom vi også nærmere et design på bakkens kommende freestylepark – se det HER.

 

Foto: Alexander Vissing

Foto: Alexander Vissing

Foto: Alexander Vissing

Foto: Alexander Vissing

Foto: Alexander Vissing

Foto: Alexander Vissing

Foto: Alexander Vissing

Foto: Alexander Vissing

Foto: Alexander Vissing

Foto: Alexander Vissing

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.