SKI & SNOWBOARDCopenHill afslører interessante datoer

Alexander Vissing1 år siden1 min

Københavns kommende skibakke har opdateret hjemmesiden. og afslører en forventet åbning af skianlægget, samt en dato for hvornår man kan begynde at booke skitid og købe årskort.

Hvis man efter denne nyhed ikke glæder sig som et lille barn juleaften, så ved vi her på redaktionen snart ikke hvad der skal til. For i dag har CopenHill løftet sløret for to meget spændende tidspunkter, som fortæller hvornår at du skal tage handling hvis du vil stå på ski på Amager Bakke.

CopenHill har nemlig opdateret deres hjemmeside. Her skrives der at den forventet åbning af skianlægget er i December 2018, og måske endnu mere aktuelt, så afsløres det at der fra d. 14. oktober 2018 kan bookes skitid og købes årskort. Der er vidst ingen tvivl om at der bliver rift om at prøve anlægget først, så det gælder om at sidde klar ved tasterne.

Læs mere på copenhill.dk og følg med i alle nyheder om bakken på deres Facebook samt Instagram.

 

Læs også vores nye artikel om anlægningen af det kunstige skiunderlag: Det første skiunderlag på Amager Bakke er monteret

Læs vores artikel om monteringen af skiliften: Københavns første skilift er monteret

Og se her til sidst to friske billeder fra monteringen af det kunstige skiunderlag fra Neveplast.

 

Det skrider fremad med monteringen af skiunderlaget // Foto: Alexander Vissing

Neveplast underlaget får et helt unikt mønster // Foto: Alexander Vissing

 

 

Alexander Vissing

Xlife Media
C/O Republikken
Vesterbrogade 26
1620 København V
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.

Loading cart ⌛️ ...