SKI & SNOWBOARDFerda – se traileren til årets danske ski- og snowboardfilm

Alexander Vissing2 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/04/Trads-1.png

Årets danske ski- og snowboardfilm offentliggør nu titlen og location for premieren lørdag d. 2. november.

Datoen har været kendt et stykke tid, men nu er detaljerne her. Lørdag d. 2. november er der premiere på den nye danske ski- og snowboardfilm af Mikkel Hjort-Pedersen og Jakob Ebskamp. Det foregår på Absalon i København og koster ganske gratis, så det er absolut ingen undskyldning for ikke at tage alle sine bedste homies og homie-inder til vinterens bedste opvarmning. Dertil er der et brag af en efterfest til kl. 02.00.

 

Hvad: Premiere på den nye danske ski- og snowboardfilm

Hvornår: Lørdag d. 2. november 2019 kl. 20.00

Hvor: Absalon, Sønder Boulevard 73, 1720 København

Pris: gratis indgang før kl. 22.00, herefter 30,-

Detaljer og program: Facebook-event

 

Teaser

https://www.facebook.com/MikkelHjortPedersen/videos/10218310796978120/

 

Filmen hedder ’Ferda’

I samme forbindelse er filmens navn nu også offentliggjort. ’Ferda’ er navnet og refererer til sætningen ”For the..” som crewet bag filmen ofte siger sammen med bois – ”For the bois”. Forvent masser af vilde tricks og et nært indblik i, hvorfor man rejser hele vejen fra Danmark til Schweiz, Frankrig, Finland, Norge og Chile med sine bedste venner på jagt efter de vildeste skud i sneen. Vi glæder os som et lille barn til november!

 

Kom tæt på drengene bag filmen

Vi har interviewet Mikkel og Jakob omkring Ferda til vores nye gratis skimagasin ‘Riders Magasinet’, hvor du også kan finde en masse flotte billeder fra deres ture. Find dit eksemplar på riders.dk/magasin

 

 

Læs mere om projektet i vores tidligere artikler

 

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.