SKI & SNOWBOARDFerda – se årets danske ski- og snowboardfilm her

Alexander Vissing3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/12/Ferda-grab-34_1.490.1-1280x853.jpg

Se det bedste af dansk skiløb og snowboard i årets film fra Jakob Ebskamp og Mikkel-Hjort Pedersen. Ferda er navnet og kan ses helt gratis lige her.

 

Årets danske ski- og snowboardfilm er på gaden digitalt og bragt ganske gratis til miljøet af bagmændene Jakob Ebskamp og Mikkel Hjort-Pedersen. ‘Ferda’ er 40 minutter af det bedste skiløb og snowboard fra kongeriget, optaget i Schweiz, Frankrig, Finland, Norge og Chile, med optræden af Simon Storgaard, Rune Bach, Lasse Lehwald, Thomas Trads, Frederik Højgaard, Andreas Secher, Joachim Clausen Hansen, Jakob Ahlers, de to stiftere samt venner.

 

Kom tæt på drengene bag filmen

Vi har interviewet Mikkel og Jakob omkring Ferda til vores nye gratis skimagasin ‘Riders Magasinet’, hvor du også kan finde en masse flotte billeder fra deres ture. Find dit eksemplar på riders.dk/magasin

 

 

Læs mere om projektet i vores tidligere artikler

 

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.